duminică, 3 mai 2015
Rulouri de vinete cu parmezan
Ingrediente
2 Vinete alungite
400g Decojite rosii
200 gr Mozzarella
1 crenguta Oregano
4 linguri Ulei de masline extra virgin (EVO)
50 gr Parmezan
2 Catei de usturoi
Sare dupa gust
Mod preparare:
Se încălzește foarte bine, eventual, un fier grilă.
Taiati vinetele in felii suficient de subtiri,pe lungimea lor puneți-le pe gratar.
Incalziti uleiul de măsline extra virgin într-o tigaie și se adaugă doui catei de usturoi zdrobit.
Atunci când uleiul începe să sfârâie, se adauga rosiile, se condimentează cu sare și se fierbe până când sosul a scazut.
Scoateți usturoiul din tigaie si se amesteca sosul pentru al face mai bun;
Asezonati cu oregano.
Aranjați feliile de vinete la grătar pe suprafața de lucru, se adauga sare, se condimentează cu un pic de ulei, se întinde pe ea puțina mozzarella tocata si rulati.
Transferați ruladele de vinete pe o tava de copt căptușita cu hârtie de copt usor grasa, se adauga ulei și sare, de asemenea, pe suprafața rulourilor.
Se presara rulorurile cu parmezan ras.
Se coace rolele la 180 ° C (cu gratar pornit) pentru aproximativ 10 minute sau până când sunt rumenite.
Serviti rulourile pe un pat de sos de rosii, prin adăugarea de oregano și sare.
Pofta buna!
Etichete:
aperitive,
mozzarella,
parmezan,
retete cu vinete,
rosii,
vinete
Locația:
București, România
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu