Ingrediente
280 g faina
150 gr capsuni cuburi
3 linguri praf de copt
120 g zahar
120 g zahar
2 oua
250 ml lapte
90 g unt topit si racit
20 capsuni pentru formele de briose
1 lingurita extract de vanilie
1 varf cutit sare
unt pentru uns formele
Facilitate
- Cuptor / Sieve
Pregătire
Aceasta
reteta este foarte rapida, astfel încât aveți nevoie pentru a porni
imediat cuptorul, prin fixarea la 200 ° C și unsa matrița
brioșă cu 12 forme sau puse cupe de hârtie.
În
timp ce cuptorul ajunge la temperatura setata, intr-un castron mare
cerne faina, praful de copt, vanilia și un vârf de cuțit de sare. Adăugați zahăr.
Se spală, curata și se taie în cuburi căpșunile.
Se adaugă căpșuni la ingerdientele uscate(faina...etc.).
Într-un alt castron, bateti ușor ouăle și se adaugă laptele și untul topit.
Creați un orificiu în centrul ingredientelor uscate și se toarnă ingredientele lichide(untul...etc).
Se amestecă pe scurt doar ceea ce ai nevoie pentru a amesteca ingredientele bine.
În acest moment, se taie felii subtiri căpșunile.
Se toarnă o lingura de aluat în fiecare forma , vă va ajuta să setați căpșuni feliate pe margine.
Aranjați feliile de căpșuni peste tot în jurul cupei de copt.
Termină completarea cupe de hârtie.
Umpleți matrițele cu aluat de briose până la aproximativ 3/4 cu o lingura.
Coaceți
si gatiti pentru aproximativ 25 de minute, verificați cu o
scobitoare într-una dintre brioșe, iese curata dacă briosele sunt coapte.
Să lasa brioșele pentru aproximativ 5 minute, apoi le puteți scoate din matriță și să le răcească pe un grătar.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu