Tarot

marți, 7 aprilie 2015

Prajitura cu ciocolata si sfecla rosie



Ingrediente pentru o matrita de 30 x 20 cm:

300 de grame de sfecla rosie fiarta
Extract de vanilie 1/2 lingurita
3 oua
200 ml de ulei de seminte
200 de grame de zahar
100 de grame de zahar brun
200 de grame de faina
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita praf de copt
1 vârf de cutit de sare
60 de grame de cacao

Crema:



125 de grame de ciocolata alba
125 de grame de branza Philadelphia
20 ml de suc de sfecla

Mod preparare:

Faceti la robotul de bucatarie sfecla pana se omogenizeaza cremos
Într-un castron, puneti sfecla, ouale, extractul de vanilie, uleiul si zaharul.
Bateti amestecul pâna când este neted si omogen.
Puneti acum faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea si cacao pudra.
Continuati lucru pâna când veti avea o pasta omogena
Se toarna amestecul într-un vas uns unt si tapetat cu faina
Bagati în cuptorul încalzit la 180 ° C timp de 25-30 minute
Pregatiti acum crema:
 Puneti intr-un castron branza cu ciocolata alba topita si suc de
sfecla
Amestecati pana se omogenizeaza
Odata racita prajitura,puneti crema pe deasupra
Se taie prajitura in patratele si se serveste.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu