Ingrediente
- 6 album
- 240 g de zahăr
- 2 linguri amidon de porumb
- Oțet 1 lingură
- 2 banane
- 250 g de frișcă îndulcit.
Facilitate
- Bowl / Whip electric / Tortiera
Pregătire
Într-un castron cu un mixer electric bate albusurile spuma, se adauga zaharul si se continua bătaia.
În cele din urmă se adaugă făina și oțet și se amestecă.
Pregatiti o tigaie de 24 cm cu hartie de copt si se toarna amestecul si se niveleaza bine.
Coaceți la 160 ° C timp de 30 de minute în cuptor se va umfla, dar atunci când il scoateti se va desumfla.
Să lasa sa se răcească și se răstoarnă pe o farfurie.
Puneti felii de banane pe deasupra
Mixati frisca si se acopera bananele.
Să lasa în frigider timp de 2 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu