Tarot

vineri, 24 aprilie 2015

Tort bezea cu banane

 Meringata con banane

Ingrediente

  • 6 album
  • 240 g de zahăr
  • 2 linguri amidon de porumb
  • Oțet 1 lingură
  • 2 banane
  • 250 g de frișcă îndulcit.

Facilitate

  • Bowl / Whip electric / Tortiera

Pregătire

Într-un castron cu un mixer electric bate albusurile spuma, se adauga zaharul si se continua bătaia.
În cele din urmă se adaugă făina și oțet și se amestecă.
Pregatiti o tigaie de 24 cm cu hartie de copt si se toarna amestecul si se niveleaza bine.
Meringata con banane
Coaceți la 160 ° C timp de 30 de minute în cuptor se va umfla, dar atunci când il scoateti se va desumfla.
Meringata con banane
Să lasa sa se răcească și se răstoarnă pe o farfurie.
Meringata con banane
Puneti felii de banane pe deasupra
Meringata con banane
Mixati frisca si se acopera bananele.
Meringata con banane
Să lasa  în frigider timp de 2 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu