Tarot

marți, 7 aprilie 2015

Negresa cu crema de branza




Ingrediente pentru o matrita 23cm x 33cm:

180 de grame de ciocolata neagra
150 g unt
225 de grame de zahar
3 oua
75 de grame de faina

 Ingrediente crema  de Brânza:

250 de grame de Philadelphia
1 ou
50 de grame de zahar
Extract de vanilie 1 lingura

Cum sa faci negresa:
Topiti ciocolata pe baie de aburi imperuna cu untul
Puneti zaharul într-un castron si se toarna peste ciocolata topita.
Adaugati ouale si se amesteca,adaugati apoi faina si se amesteca bine pana la omogenizare.

Pregatiti acum pentru crema de brânza:

Puneti intr-un castron branza Philadelphia, zaharul, oul si o lingura de extract de vanilie.
Bateti pana devine o crema buna si omogen.
Luati o tava de 23 × 33 si si tapetati cu hartie de copt si se toarna in 2/3 de compus pentru
 negrese.
Acum, adaugati crema de branza cu lingura pe întreaga suprafata.
Acoperiti cu aluatul ramas de negresa.
Cu o scobitoare se amesteca usor cu miscari circulare, cele doua straturi.
Coaceti amestecul de ciocolata negresa la 160 de grade si se coace timp de 35 minute.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca, apoi taiati în patrate negresa si serviti.
Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu