Tarot

joi, 26 martie 2015

Cozonac cu marar


20150318_092034
Ingrediente:
500 g faina
1 cub drojdie
putin ulei
1 l lapte
3 linguri zahar
putina sare
2 oua
2 legaturi mari de marar verde tocat marunt
putina untura
2-3 linguri zahar
250 g branza telemea
Mod preparare:
Pregatesti un aluat ca pentru cozonac si il lasi sa dospeasca.Mararul taiat marunt il calesti in putina untura si zahar si il lasi sa se raceasca.Imparti aluatul in doua parti,il intinzi si il ungi cu mararul calit,apoi il fai sul.Asezi in tava unsa,ungi sulul cu ou batut,mai lasi sa cresca in tava,apoi il coci.Racesti cozonacul in tava,apoi il tai felii.Daca doresti,poti adauga branza in compozitia de marar.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu