Tarot

marți, 24 martie 2015

Papanasi cu smantana si finetti


656x440_papanasi-cu-smantana-si-finetti-by-gaby-353879
INGREDIENTE
    500 g branza de vaci
    3 linguri de zahar
    250 g faina
    50 g gris
    1 lingurita praf de copt cu sofran
    coaja rasa de lamaie
    1 plic zahar vanilat(eu am uitat)
    2 ou
    un praf de sare
    ulei pentru prajit
    Pentru decor:
    smantana
    finetti duo
MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si finetti
Intr-un bol se amesteca branza cu ouale si coaja de lamaie.
Adaugam zaharul,faina amestecata cu praful de copt,sarea si grisul.
Se amesteca toate ingredientele.
Pe masa de lucru se pune faina,aluatul se framanata cu mana dandu-i forma de sul,se taie bucati egale,10 forme pentru aluat si 10 bilute.
Uleiul se pune la incins.
Se formeaza di aluat rondele,avand in mijloc o gaura si separata bilute rotunde.
Se pun pe rand papanasi la prajit,se scot pe un servet de hartie pentru a absoarbe uleiul in exces.
Cu o lingura se pune smantana,se pune papanasul,deasupra punem cu o alta lingura finetti,iar deasupra punem biluta de aluat prajita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu