miercuri, 25 martie 2015
Rulada in doua culori
Ingrediente
Foaie:
6 oua
6 lg zahar
6 lg faina
50 gr ciocolata topita
Crema:
200 gr ciocolata alba
200ml frisca lichida
50 gr margarina Rama
esenta vanilie
1/2 plic tort-gelee
125 ml zeama de compot caise
Mod de preparare Foaia de rulada o preparam astfel :se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu 4 lg de zahar iar galbenusurile cu restul.
Se amesteca usor cele doua compozitii si se adauga faina cernuta.
Impartim in doua compozitia iar in una adaugam ciocolata topita.
Cele doua compozitii se pun in pungi separat si se taie coltul.
Turnam pe hartie de copt fasii alternative.
Se coace la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit foaia o umplem cu crema preparata astfel: ciocolata alba o rupem bucatele mici si impreuna cu frisca si margarina o punem la topit.
Dupa ce s-a topit crema se da la rece(2 ore) apoi se spumeaza cu mixerul si se aromatizeaza.
Rulam foaia umpluta cu crema si o dam la rece pentru o ora.
Preparam tortul-gelee dupa instructiunile de pe plic si ungem rulada cu ajutorul unei pensule de patiserie.
Se portioneaza dupa preferinta.
Locația:
București, România
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu