vineri, 27 martie 2015
Tort de napolitane
Ingrediente:
1 pachet de foi de napolitane
150 g miere
100 g margarina
150 nuci
200 g unt
zahar vanilat
Mod preparare:
Intr-un vas amesteci bine mierea cu untul,pana devine o crema moale si lucioasa.Macini nucile si le amesteci cu marmelada si zaharul vanilat,dupa care torni compozitia peste crema de unt,cu care o omogenizezi.
Intinzi crema obtinuta in straturi subtiri intre foile de napolitana.Infoliezi tortul si il pui la frigider cu o greutate pe el.Dupa ce crema s-a intarit,tortul poate fi taiat si ornat dupa preferinta(poti turna peste el o glazura de ciocolata)
Pofta buna
Etichete:
miere,
napolitane,
nuci,
tort,
torturi
Locația:
București, România
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu