INGREDIENTE
- blat
- 3 oua
- 3 linguri de zahar
- 3 linguri faina
- 50 ml ulei
- cacao
- praf de copt
- crema:
- 100 g unt
- 70g zahar
- 250g branza de vaci
- esenta vanilie
- glazura:
- 500 ml suc fanta de struguri
- 4 linguri de zahar
- 1 plic budinca de capsuni
MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura MADNESS:
Pentru prepararea blatului avem nevoie de un vas inalt in
care o sa mixam mai intai cele 3 oua cu zahar pana se omogenzeaza,dupa
care adaugam ulei si cacao si mixam din nou,adaugam la final faina
amestecata cu praful de copt.Tapetam o tava cu ulei si faina,si turnam
compozitia,lasam la copt app.25 de minunte,dar ca sa fim siguri facem
testul cu scobitoarea ca sa nu avem surprize.Cand sa copt il lasam la
racit si pregatim branza.
Pentru crema frecam bine untul cu zahar pana aproape sa topit zaharul si devine cremos,dupa care adaugam branza proaspata si esenta de vanilie,mixam totul si lasam la frigider pana cand preparam budinca.
Punem plicul de budinca intr-un vas impreuna cu 4 linguri de zahar si 4 linguri de suc fanta de struguri,restul de suc il punem la incalzit,cand sa incalzit,luam de pe foc si adaugam compozitia care am facut-o cu plicul de budinca,zahar si suc,mai lasam app. 1 minunt,pana se leaga compozitia,stingem focul si mai mestecam timp de 5 minunte sa se raceasca
Peste blat,direct in tava,turnam crema de branza si glazura de budinca,o lasam la rece,in frigider,cateva ore inainte de servire.Cu cat o lasati mai mult,cu atat e mai buna!!
Pentru crema frecam bine untul cu zahar pana aproape sa topit zaharul si devine cremos,dupa care adaugam branza proaspata si esenta de vanilie,mixam totul si lasam la frigider pana cand preparam budinca.
Punem plicul de budinca intr-un vas impreuna cu 4 linguri de zahar si 4 linguri de suc fanta de struguri,restul de suc il punem la incalzit,cand sa incalzit,luam de pe foc si adaugam compozitia care am facut-o cu plicul de budinca,zahar si suc,mai lasam app. 1 minunt,pana se leaga compozitia,stingem focul si mai mestecam timp de 5 minunte sa se raceasca
Peste blat,direct in tava,turnam crema de branza si glazura de budinca,o lasam la rece,in frigider,cateva ore inainte de servire.Cu cat o lasati mai mult,cu atat e mai buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu