INGREDIENTE
- 25-30 gogosi bignè.
- 400 ml lapte.
- 100 gr ciocolata amara.
- 2 galbenusuri.
- 5 linguri zahar.
- 3 linguri faina.
- 50 gr unt.
- Ciocolata amara.
- Frisca.
MOD DE PREPARARE RETETA Profiterol:
Pentru inceput punem intr-o oala ,laptele,ciocolata si
zaharul la foc.Dupa care intr-un vas amestecam galbenusurile cu faina si
un pic de lapte.Cand laptele da sa fiarba il dam la o parte si turnap
peste compozitia de faina ,punem din nou la foc potrivit si amestecam
pana se ingroase crema.Cand este gata ,adaugam si untul si mixam pana se
incorporeaza bine.Crema se lasa la racit pana la momentul folosirii.
Gaurim cu un cutit fiecare gogoasa bignè dupa care cu un saca posh umplem cu crema le asezam in platou ,deasupra punem ciocolata topita si decoram cu frisca.Dam la rece pentru cel putin o ora.
Pofta buna!!
Gaurim cu un cutit fiecare gogoasa bignè dupa care cu un saca posh umplem cu crema le asezam in platou ,deasupra punem ciocolata topita si decoram cu frisca.Dam la rece pentru cel putin o ora.
Pofta buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu