MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu suc Fanta:
Pentru blat :
Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza
volumul, adaugam treptat uleiul, iar la final adaugam faina amestecata
cu praful de copt si cele 2 lg de cacao. Turnam compozitia obtinuta
intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor aproximativ 25-30; facem testul cu scobitoarea.
Lasam blatul sa se raceasca .
Pentru crema :
Mixam untul moale de la temperatura
camerei cu zaharul, apoi adaugam branza de vaci si omogenizam. La
sfarsit aduagma esenta de vanilie. Aceasta crema o turnam peste blatul
din tava .
Pentru glazura :
Facem budinca conform instructiunilor de
pe plic, dar in loc de lapte punem suc Fanta. Lasam aceasta glazura sa
se racoreasca putin si cu ajutorul unei linguri o asezam peste crema.
Dam la frigider prajitura pentru minim 3 ore, apoi putem portiona si servi.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu