Tarot

marți, 24 martie 2015

Rulada de biscuiti cu crema de cocos


Imagini pentru rulada de biscuiti cu crema de cocos
Ingrediente:
Pentru 2 foi : 500 g biscuiti pettit beurre
400 ml lapte
50 g cacao
2-3 linguri de zahar
Crema:
1 pachet de unt
100 g nuca de cocos razuita
200 g zahar pudra vanilat
Preparare:
Etapa 1: Mod de preparare foi:
Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Etapa 2: Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.
Crema:
Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos.Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie.Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu